Kwaliteit

Een deurkruk is een product dat ongemerkt vaak ‘door’ onze handen gaat. Zeker bij buitendeuren moet de finish zó sterk zijn, dat er, ook op de lange termijn, nauwelijks slijtage is en weer en wind geen invloed hebben. Ook de bewegende delen behoren dagelijks frequent gebruik van vele jaren met gemak te doorstaan. Om die reden voert Intersteel intensieve duurzaamheidtests uit op al zijn producten en wordt een functionaliteitgarantie van 10 jaar geboden. Daarnaast kent Intersteel voor diverse onderdelen een SKG-keurmerk voor inbraakwerendheid. Dit alles wordt gecompleteerd door een grote verscheidenheid aan design deurkrukken, bijbehorende raamsluitingen en accessoires.

SKG keurmerk
Stichting Keurmerk Gevelelementen (SKG) geeft een keurmerk af voor veiligheidsbeslag. De door SKG ontwikkelde test heeft in Europa een vooraanstaande naam. Intersteel heeft hoogwaardig veiligheidsbeslag wat voldoet aan SKG** en SKG*** norm.        
EN 1906
EN 1906 is de Europese norm en internationale richtlijn voor deurbeslag. Deze norm bevat uiteraard de compleet gedefinieerde richtlijn voor de uitgebreide tests voor deurbeslag. In de gebruikersklasse 3 en 4 zijn producten uit ons assortiment verkrijgbaar. Beide gebruikersklassen voldoen aan 200.000 cycli. Deze duurtest staat voor een prima kwaliteit met een duurzaam karakter.        
DIN 18273
Deze Norm is de International Norm voor brandvertragend deurbeslag. Intersteel heeft een breed assortiment brandvertragend beslag wat voldoet aan deze norm.       
NEN 1770
De NEN 1770 is een standaard norm voor de bedieningshoogte en de breedte van de briefgleuf. Deze norm is van toepassing op al onze briefplaten.        

Garantie
Het Intersteel programma onderscheidt zich door het bieden van een goede service, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit. Om de kwaliteit extra te benadrukken geven wij op alle producten een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Op het PVD assortiment geven we 25 jaar garantie. Op de elektronische producten, zoals digitale deurcamera's, geven wij een garantie van twee jaar. 

Meer informatie over de voorwaarden voor deze garanties kunt u bij ons opvragen.